2012. július 17. 23:12 - kamionsofőr

Szar van a palacsintában, avagy csajozás buliban

Ennél az esetnél sajnos nem voltam ott, de Kritya barátom ma is olyan beleéléssel meséli el, hogy az ő kérésére megírom a sztorit. Nem lesz nehéz, mivel sokszor hallottam, a sötét foltokat pedig legjobb belátásom szerint kiszínezem. A valósághűség miatt minden epizódot elhanyagolok, ami nem köthető a sztorihoz.
A helyszín a szokásos kis buliház volt. A társaság kis létszámú volt, de a megszokott emberekből állt. Egy új arc bújt csak meg a bulizók között: a történet főszereplője.
A harmincnégy éves férfi - a társaság átlagéletkora nélküle 18 volt! -, először járt itt. Az egyik srác nagybátyja volt, ő ezzel a jellemzéssel vitte be a buliba:
- Nyugi nem lesz baj vele. Nem fog inni, kocsival van. Ő hozott le minket, majd hajnalban haza is visz.
Sejtelmem sincs a sofőr milyen indítékkal kezdett inni, de sztorit hallva ki lehet következtetni. Keveset vagy sokat akart inni, édes mindegy volt; a szervező srácok a keményebbek számára a tudtukon kívül gyógyszertári alkohollal kevert "fényeket" adtak. Hősünk is ilyet ivott.
Innentől kezdődött a harmincnégy éves férfi saját tragikomédiája. Öt-hat csaj volt a buliban - és egytől egyig könnyűvérűek. És hősünk bepróbálkozott mindegyiknél. Egy ilyen eset valahogy így nézhetett ki: a férfi megközelítette az épp kiszemelt leányzót, hozzátapadva táncolt vele, vagy falhoz nyomva rámászott. Erőszakos kezeivel, dadogó beszédével és azzal a ténnyel, hogy harmincnégy éves csak egy következménye lehetett a nyomulásának: a lányok menekültek előle.
Kritya előadásában a férfi elkeseredett küzdelmében meg is tört; sírt részegségében, hogy neki nem jön össze egy csaj se.
Az utolsó csajra való nyomulásának története a legviccesebb. Ez a kisasszony volt talán a legkönnyűvérűbb az egész buliban. Nála is bepróbálkozott a hősünk, de mindhiába: ez a lány is elszökött előle. Főszereplőnk rájöhetett miért nem sikeres: nem elég rámenős! Kapott az alkalmon és a kisasszonyt tovább üldözte a szerelmével. A lány pedig mit tehetett; kétségbeesve menekült előle.
A történetbe itt kapcsolódott be Kritya barátom. Egy személyben okozta a bonyodalom tetőponját és az isteni beavatkozást is.
A lány ahogy a férfi elől menekült, találkozott Krityával. Menedéket keresve, beleült az ölébe.
- Kérlek Kritya segíts! Ez a pasas nem hagy békén.
- Bízd csak ide - mondta egy vigyor kíséretével Kritya, és átkarolta kisasszony jelezve: a lány az enyém.
Mikor a harmincéves férfi megtalálta szerelmét, ledöbbent. Mit keres valaki más ölében?! Feldühödve odament Krityához és belehajolt a képébe. Kritya utólag nevetve mesélte el, de bevallotta: abban a pillanatban nagyon féltette az életét.
A harmincnégy éves férfi szenvtelen érces hangon ennyit mondott:
- Szar van a palacsintában.
- Ezt dobta a gép - vágott vissza Kritya.
Vagy fél percig farkasszemet néztek, majd a férfi feladta, elment.
A csalódások, az alkohol és a magány szörnyet csinál az emberből.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szarvanapalacsintaban.blog.hu/api/trackback/id/tr944663357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása