2012. augusztus 11. 20:01 - kamionsofőr

Szia szépségem, avagy küzdelem a szeretetért

Egy buliba készülődés nem csak külsőségekből, magunk kicicomázásából áll. Belsőnket is rá kell hangolni az ivásra, a hajnalig tartó táncra és a kikapcsolódásra. Sok fiatal reményekkel vág neki az estének, hát ha összejön egy jó csaj lesmárolása, egy helyes pasi nyomulása, esetleg egy numera - vagy akár a szerelem megtalálása.
A történetünk hőse is így vágott az estébe. Maga se tudta, hogy egy új csaj csókjára vágyott, vagy egy lányra, akivel később még akár járhat is.
Reményekkel ment el. Bízott az alkoholban és a csodákban.
Haverjainak csak így viccelődött az este előtt:
- Eleget néztem tévét, hogy megtaláljam a két legjobb csajozós szöveget.
Próbálkozott is velük a hecc kedvéért, és remélte valami csak lesz belőle. Leült egy lány mellé, aki épp beszélt.
- Inkább csókolj meg! - mondta hősünk.
Eredménye egy elnyújtott nem lett.
Párszor még nevetve megpróbálta, de maga sem hitt a sikerében, hiszen eléggé szánalmas volt,  az alkohol pedig érdekesen hatott rá. Agya éber maradt, vak bátorsága nem jött meg, csak nyelve lett szabadabb.
A haverja azt ecsetelte, hogy a nőknél ötven százalék az esély arra, hogy ha megkérdezik tőlük, hogy 'Dugunk vagy menjek el?', akkor előbbit választják. Erre a hős azt mondta ő megpróbálja beválik-e.
Oda is ment egy csaj csapathoz, bár idősebbnek nézte őket.
- Hé, dugunk vagy elmenjek? - kérdezte. A lányok lenézően rápillantottak, majd folytatták beszélgetésüket.
Nevetve ment vissza a haverjaihoz, hogy nem vált be, de ő megpróbálta.
Egyetlen sikeréért a hölgyeknél se tett semmit, és ki sem használta. Utólag így mesélte a barátjának:
- Úristen, ez a csaj! Itt állok, erre ideesett mellém, és hozzám bújt. Én direkt még a derekát se fogtam meg, de ő vagy tíz percig ölelt. És harapdosta a mellemet! És érted, itt van a pasija! Most komolyan, azelőtt se volt szemérmes, mindig is könnyűvérű volt, de amióta kapcsoltban van, durvábban nyomul más pasikra, rám is! De én most megfogadtam, hogy meg se próbálok kikezdeni foglalt csajokkal.
Vagy csak bátorsága nem volt meg hozzá, hogy közelebb hajoljon a lányhoz és így tovább.
Buli alatt is érezte, és másnap tudatosult benne: magányos. Jól esett neki a könnyűvérű, foglalt csaj közeledése. Arra vágyott csak normálisabb lánnyal. Hogy egy lány átölelje, ő pedig a derekát érintse. Az érzésre, hogy valaki érdeklődik felé.
Egy szép lány ölelje már meg végre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szarvanapalacsintaban.blog.hu/api/trackback/id/tr374707463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása